Radio Kix kiest ‘Holebi Top 100’ op zaterdag 11 mei

Voor de derde keer stelt Radio Kix uit Aalter een ‘Holebi Top 100‘ samen. Op zaterdag 11 mei wordt die uitgezonden.

Je kan zelf hier je vijf favorieten aanduiden

De top 100 wordt uitgezonden op zaterdag 11 mei vanaf 14 uur. “Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd vanaf 14u00 in het KIX Café aan de studio aan Brug-Zuid 12 te Aalter om mee te swingen op de leukste muziek die jullie zelf kozen. De toegang is gratis.”

Mister Gay Belgium Bart Hesters komt tijdens de uitzending zijn finalisten voorstellen en er zijn tal van gasten. Gastheren Steven Devliegere en Kurt Willem nemen de presentatie van de ‘Holebi Top 100’ voor hun rekening.”

Beeld: Pexels, Pixabay

Een gedachte over “Radio Kix kiest ‘Holebi Top 100’ op zaterdag 11 mei

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: