Politie verbaliseert mannen betrapt op homoseks langs de E313

Politiezone Limburg Regio Hoofdstad heeft de afgelopen dagen vier mannen op heterdaad betrapt terwijl ze seks hadden op de parking aan de E313 in Diepenbeek. De parking grenst aan een bos dat bekend staat als een cruisingplek.

Naar aanleiding van meldingen van overlast en onzedig gedrag controleert de politie Limburg Regio Hoofdstad intensief op de parking aan de E313 in Diepenbeek. De afgelopen week werden meerdere personen betrapt en werden er verschillende processen-verbaal opgesteld voor openbare zedenschennis, meldt de politiezone. 

Zondagavond voerde de politie een anonieme controle uit op de parking aan de E313 in Diepenbeek. “Tijdens deze controle worden er twee mannen op heterdaad betrapt tijdens het stellen van seksuele handelingen. Een 38-jarige man uit Genk en een 29-jarige man uit Houthalen-Helchteren moeten later in de politiezone van hun woonplaats een verklaring afleggen. Tegen beide personen wordt een proces-verbaal voor het schenden van de openbare zeden opgesteld.”

Afgelopen nacht werden er opnieuw twee mannen verrast door een politieploeg op de parking van de E313 in Diepenbeek. “Tegen beide mannen, een 31-jarige uit Genk en een 37-jarige uit Hasselt, wordt een proces-verbaal voor openbare zedenschennis opgesteld. Ook zij krijgen een uitnodiging opgestuurd om op een later moment een verklaring af te leggen in de politiezone van hun woonplaats.”

De politie Limburg Regio Hoofdstad zal op regelmatige basis controles blijven uitvoeren.

Beeld: Timothy Junes
Bron: Politie Limburg Regio Hoofdstad

%d bloggers liken dit: