Holebibib Het Roze Huis ontvangt Saskia De Coster op zaterdag 11 mei

De Holebibib Leesclub van Het Roze Huis – çavaria Antwerpen ontvangt op zaterdag 11 mei Saskia De Coster. Ze komt haar boek ‘Nachtouders‘ voorstellen. 

“Dit is mijn verhaal, maar het is, denk ik, ook het verhaal van iedere ouder die wel eens gewankeld heeft.”

Saskia De Coster Saskia en Juli gaan met hun zoontje van één jaar naar een Canadees hippie-eiland. Daar groeide Karl op, de biologische vader van het jongetje. Ze komen terecht in een wifiloze wereld waar de natuur de wetten dicteert en waar de eilandbewoners een pijnlijk geheim over Karl delen. Voor Saskia komt alles onder spanning te staan: haar relatie met Juli, haar vriendschap met Karl, haar schrijverschap. Is ze wel een echte moeder, als niet-biologische ouder? En kun je dat leren, een ouder worden? Hoe moet ze zich verhouden tot haar zoon, haar bloedeigen niet bloedeigen zoon?

Aansluitend aan deze leesclub komt Saskia De Coster haar boek voorstellen tijdens een auteurslezing om 16 uur.

Dit evenement wordt gesteund door Stad Antwerpen en Gelijke Kansen Vlaanderen. Dit is een gratis evenement, geen inschrijvingen/tickets. De locatie, Draakplaats 2, is toegankelijk voor mensen met een rolstoel.

%d bloggers liken dit: