Is vertellen dat je een fetisj hebt een tweede coming-out?

Het Roze Huis – çavaria Antwerpen en MSC Belgium organiseren op dinsdag 30 april de infosessie ‘Fetish: een tweede coming out‘.

In februari vierde de Antwerp Leather & Fetish Pride zijn 10e editie en verwelkomde de stad meer dan 10.000 bezoekers uit de hele wereld. Maar wat is ‘fetish’ precies? Waar gaat het over? Welke fetishes bestaan er? Hoe merk je dat je zelf een ‘fetishist’ bent of er wel interesse voor hebt? Waarom is uitkomen voor je fetish een tweede outing?

Om het taboe te doorbreken en om informatie over de ‘fetish scene’ te verschaffen organiseert Het Roze Huis in Samenwerking met MSC Belgium een infoavond over deze ‘tweede outing’.

Wat mag je verwachten? Informatie over verschillende fetishes, een overzicht van de fetish scene in België (en buitenland), maar vooral getuigenissen van mannen die zich voor een tweede keer hebben geout en de opportuniteit om vragen te stellen!

Inschrijven kan tot 25 april. Snel beslissen in de boodschap. 

%d bloggers liken dit: