Belgian Pride Kick-Off met receptie en bezoek aan Manneken Pis op vrijdag 3 mei

Het festival rond Belgian Pride start op vrijdag 3 mei met een ontvangst door het stadsbestuur van Brussel, een receptie en een minipride tot bij Manneken Pis.

De burgemeester en het voltallige stadsbestuur van Stad Brussel nodigt ons uit voor om het Belgian Pride Festival goed in te zetten tijdens de receptie in het Stadshuis. Stad Brussel verwelkomt de Pride in de stad, het programma van het Belgian Pride Festival (twee weken vol activiteiten en evenementen) wordt gelanceerd en je komt er meer te weten over #AllforOne, het thema van de Pride 2019.

Na de receptie dragen we de grote regenboogvlag, vergezeld door de Fanfare van de Meyboom, door de straten van Brussel en langs Manneken Pis. Afsluiten doen we traditiegetrouw in de Rainbow Village (Sint-Jacobswijk) en RainbowHouse Brussels.

Het event en de receptie is gratis, maar wees snel! Plaatsen zijn beperkt!

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: