Nick Van Vooren voor België naar Mister Gay World 2019 in Zuid-Afrika

Nick Van Vooren (22) uit Eeklo vervangt Mister Gay Belgium 2018 Bart Hesters om België te vertegenwoordigen bij Mister Gay World 2019 in Kaapstad in Zuid-Afrika. Hesters is buiten strijd door hartproblemen. 

“Maandag ben ik opgenomen in het ziekenhuis met ernstige medische problemen, waarbij de artsen me hebben verboden om te vliegen en Zuid-Afrika voor mij dus meteen eindigde”, vertelt een geëmotioneerde Hesters. 

“Ik keek enorm uit naar dit avontuur omdat ik een heel jaar lang hier naartoe heb geleefd en me hier enorm voor ingezet heb. Jullie kunnen je wel voorstellen dat dit nieuws mij enorm zwaar valt en ik hier enorm van aangedaan ben. Mijn gezondheid gaat nu voor en ga me daarom de komende twee weken focussen op beter worden.”

Steun voor Nick

“Woensdag hebben we samen besloten dat Nick, onze 1ste ereheer, mij kan en wil vervangen op zo’n korte tijd. Ik steun Nick enorm, dus het zou fijn zijn moesten jullie met evenveel enthousiasme Nick ondersteunen om ons land te vertegenwoordigen in Zuid-Afrika. I will be back.”

Volmondig ja

“Als eerste ereheer is er aan mij gevraagd of ik ons land wil en kan gaan vertegenwoordigen in Zuid-Afrika. Mijn antwoord hiervoor was een volmondige ja”, vertelt Van Vooren. 

“Ondanks dat ik het extreem jammer vind voor Bart, ga ik er voor de volle 100% voor gaan om een ode te brengen aan al het harde werk dat Bart heeft verzet dit jaar. Ik wens de trots van ons land te kunnen zijn in deze verkiezing en hopelijk mag ik op de steun rekenen van jullie allemaal!”

Beeld: Nick Van Vooren (Instagram)

Een gedachte over “Nick Van Vooren voor België naar Mister Gay World 2019 in Zuid-Afrika

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: