Darklands 2020 (Leather & Fetish Pride Belgium) van woensdag 4 tot maandag 9 maart in Antwerpen

Darklands vindt plaats van woensdag 4 tot maandag 9 maart 2020 in Antwerpen. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

Darklands vervangt Leather & Fetish Pride Belgium als merknaam voor het ganse evenement. 

Eerst was het LeatherPride Belgium, dan Leather & Fetish Pride Belgium omdatleather de lading niet meer voldoende dekte. “Maar je kan de naar niet blijven uitbreiden”, vertelde organisator Jeroen Van Lievenoogen eerder over de naamsverandering.

Darklands was de naam van de beurs die overdag in de Waagnatie in Antwerpen handelaars van fetish gear verzamelt. “Darklands is een sterk merk dat buiten de landsgrenzen gekend is. Vandaar die keuze.”

Pretpark

Darklands is bedacht als pretpark. 

“Het pretpark was ooit een cultureel hoogtepunt in Antwerpen, maar raakte verloederd”, klinkt het verhaal dat bedacht is. “Nu heeft een obscure en mysterieuze nieuwe eigenaar het park omgevormd tot ee plek waar laarzen glimmen, rubber wordt gepolijst en de geur van leer te rieken valt. Ben je klaar voor de donkere rit van je leven?”

Beeld: Timothy Junes

2 gedachten over “Darklands 2020 (Leather & Fetish Pride Belgium) van woensdag 4 tot maandag 9 maart in Antwerpen

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: