L-Pride 2019 op 28 september in Antwerpen krijgt prideparade

Op zaterdag 28 september 2019 vindt L-Day 2019 plaats in Antwerpen. Dat is een trefdag voor vrouwen die (ook) van vrouwen houden.

Net als bij vorige jaren wordt daar een prideparade aan gekoopeld. Die zal vertrekken aan het Steenplein. In stoet gaan de deelnemers naar Kavka aan de Oudaan, waar de andere activiteiten zullen worden georganiseerd. 

“De L-Pride promoot de zichtbaarheid van vrouwen die (ook) van vrouwen houden, maar heet iedereen welkom om deze boodschap mee uit te dragen, ongeacht geaardheid, herkomst, leeftijd, fysieke gesteldheid, gezondheid, religie, levensvisie, genderidentiteit en genderexpressie”, luidt de uitnodiging van L-Day Belgium en WIJ(dames).

“We roepen alle organisaties op om aan deze optocht deel te nemen en deze als activiteit op hun agenda te zetten.”

Beeld: L-Day Belgium 

%d bloggers liken dit: