Minister Kris Peeters kiest mee Mister Gay Belgium 2019

Op zaterdag 1 juni weten we wie Bart Hesters opvolgt als Mister Gay Belgium want dan vindt het finalegala plaats in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Minister van Economie en Gelijke Kansen Kris Peters (CD&V) zit mee in de jury. 

De MGB-organisatie nodigt telkens ook een politicus uit om in de jury te zetelen. Dit jaar kiest Kris Peeters samen met burgemeester van Antwerpen Bart De Wever (N-VA), mee de winnaar. 

Andere juryleden zijn: Josje Huisman, Ruth BeeckmansAnnelien CoorevitsSlongs DievanongsKoen CruckeSandrine AndréIvan Pecnik, Gilles Van BouwelEls Dottermans, korpschef Serge Muyters, Henny Seroeyen, Lesley-Anne PoppeJoyce De Troch, Dimitri Vantomme, Miriam Jacques en Marc Putman.

Beeld: Kris Peeters, Mister Gay Belgium 

%d bloggers liken dit: