Dieter Celis haakt af voor Mister Gay Belgium 2019

“Met grote  bedroefdheid moet ik jullie melden dat ik mijn deelname aan Mister Gay Belgium 2019 ga moeten stopzetten wegens persoonlijke omstandigheden”, vertelt finalist Dieter Celis (19) uit Sint-Truiden.

“Ik heb gemerkt dat het psychisch niet meer aan kan. Ik ben met heel veel overtuiging gestart, maar heb de impact op mijn leven heel erg onderschat.” 

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de steun, maar ik moet momenteel aan mijn gezondheid denken. Ik hoop dat jullie allemaal begrip hebben voor mijn situatie en wil jullie ook vragen om geen vragen te stellen. Ik heb nu echt tijd voor mezelf nodig om dit een plaats te geven in mijn leven. Alvast mijn excuses voor de teleurstelling bij jullie.”

Met 11

De finale van Mister Gay Belgium zal met elf kandidaten plaatsvinden op 1 juni in Theater Elckerlyc in Antwerpen

Beeld: Mister Gay Belgium (YouTube)

Een gedachte over “Dieter Celis haakt af voor Mister Gay Belgium 2019

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: