The Hague Pride 2019 introduceert koetsenparade

Van 6 tot 9 juni is er in Den Haag voor het eerst een pride mt koetsenparade: The Hague Pride 2019. Den Haag is de politieke hoofdstad van Nederland en krijgt een Royal Rainbow Parade.

Slogan van de pride is “Don’t be afraid to connect“.

Op 6 en 7 juni is er een LGBT-filmfestival in Filmhuis Den Haag

Op zaterdag 8 juni is er de Royal Rainbow Parade. “Een kleurrijke koetsenparade die langs de monumenten van Den Haag zal rijden. Een uniek evenement dat precies past bij de uitstraling van Den Haag als hofstad. Deze parade zal starten om 14.30 uur vanaf het Internationaal Homomonument (Koekamp) en eindigen op het Buitenhof, waar het feest daarna zal losbarsten.

Voor de derde keer op rij: The Hague Pride Walk. Een initiatief van COC Haaglanden. Deze Walk zal om 14.30 uur vertrekken vanaf het Internationaal Homomonument (Koekamp) en zal eindigen op het Buitenhof.

Het Buitenhof zal zich deze pride lenen als de ultieme ontmoetingspunt. Op de mainstage is zowel een cultureel programma (overdag) als een feestelijk programma (avond) gepland. De presentatie zal in handen zijn van Antje Monteiro.

Kijkduin

Gay Volleybal Tournament op het strand van Kijkduin. Een initiatief van het Roze Blok.

Als de programmering van de mainstage om 23.00u is afgelopen, verplaatst het feest zicht naar binnen. De officiële afterparty in de grootste club van Den Haag; Het Paard! Een feest met meerdere muziekstijlen, dus voor ieder wat wils. Voor deze afterparty zijn tickets nodig.

Slotconcert

De afsluiting van The Hague Pride 2019: een groot feest waar je met de laatste energie die je nog hebt kan genieten van 80’s en 90’s-muziek.

Meer informatie.

Beeld: Wikipedia
Bron: COC Nederland

Een gedachte over “The Hague Pride 2019 introduceert koetsenparade

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: