AUDIO | Podcast Antwerp Pride met Nathalie Delporte, Jaouad Alloul en Saskia De Coster

De eerste podcast van Antwerp Pride staat online. Nathalie Delporte interviewt Saskia De Coster en Jaouad Alloul

Het thema van de Antwerp Pride dit jaar is Stonewall. De incidenten in en rond de Stonewall Inn in New York brachten een gigantische golf op gang, die de hele LGBTQIA-gemeenschap en alles wat daarin sindsdien bewoog, ten goede kwam.

Maar tot op vandaag zijn er redenen genoeg om een Pride te blijven organiseren. Voor de fun: absoluut. Voor de bewustwording: heel zeker! Sommige outings bijvoorbeeld, verlopen anno 2019 nog steeds niet heel erg vlot. In deze podcast vertellen schrijfster (en veel meer dan dat) Saskia De Coster en zanger (en veel meer dan dat) Jaouad Alloul hun persoonlijk verhaal. Over identiteit, over cultuur, religie en veel meer. Over een niet meer thuis mogen of kunnen komen, maar wel thuiskomen bij jezelf…

Beeld: Positive_Images, Pixabay

Een gedachte over “AUDIO | Podcast Antwerp Pride met Nathalie Delporte, Jaouad Alloul en Saskia De Coster

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: