FOTO | Holebihuis Vlaams-Brabant en Café Den Draak aanwezig op Baltic Pride in Litouwen

Holebihuis Vlaams-Brabant en Café Den Draak waren zichtbaar aanwezig op de Baltic Pride in Vilnius.

“Vandaag  (zaterdag) marcheerden onze vrijwilligers met wat hulp van onze collega’s van Den Draak in Antwerpen door de straten van Vilnius om gelijke rechten te vragen voor holebi’s en transgenders in Litouwen, Letland en Estland“, vertelt Holebihuis Vlaams-Brabant.

“Dit jaar waren we waren met 10.000 activisten. En hoewel er ieder jaar steeds meer mensen onze strijd steunen blijft het toch belangrijk om onze internationale steun te blijven geven want ook de tegenstanders krijgen steeds meer steun uit het buitenland.” 

Baltic Pride vindt afwisselend plaats in Vilnius, Riga en Tallinn. Holebihuis gaat al enkele jaren naar de Baltische Staten voor Baltic Pride.

Beeld: Wikipedia

%d bloggers liken dit: