VIDEO | Maarten Mylemans brengt ‘Zit aan mijn lijf’ tijdens Gentse Feesten op 24 en 25 juli

Na ‘Liefheb mij‘ en ‘MANNELIJK naakt‘ brengt Maarten Mylemans de monoloog ‘Zit aan mijn lijf‘ in Gent tijdens de Gentse Feesten op 24 en 25 juli.

“Mag je tegenwoordig nog aan iemand zitten?”, vraagt Mylemans zich af. Als je naar de media kijkt zou je nog geloven van niet… Ik zoek naar een bevredigend antwoord in mijn nieuwe hilarische theatermonoloog ‘Zit aan mijn lijf’.”

Zit aan mijn lijf is een hilarische theatermonoloog over grensoverschrijdend gedrag.

Brandend actueel en zinnenprikkelend. Waar ligt de grens van grensoverschrijdend gedrag eigenlijk? Dat is de vraag die Maarten onderzoekt. Want elke keer als hij affectie wil geven of krijgen loopt het blijkbaar mis, met hilarische gevolgen.

In deze rollercoaster van gekke humor, wetenschappelijke wonderen en openhartige anekdotes beantwoordt Maarten zeer relevante vragen zoals: “Kunnen stoere macho’s goed knuffelen?” en “Moeten baby’s het nu al opgeven?”

Op 24 en 25 juli in het Lakenmetershuis in Gent. 

Info en tickets. Tickets kosten 13 euro en 11 euro voor studenten.

Beeld: Shimmerglee

%d bloggers liken dit: