VIDEO | Pieter Van Keymeulen brengt ‘Je neemt mee’ uit als zomersingle

Pieter Van Keymeulen brengt na ‘You’re The First, The Last, My Everything‘ nu ‘Je neemt me mee‘ uit. Een zomersingle.

Misschien ken je Pieter Van Keymeulen wel als de brandweerman Laurens uit ‘Familie’. Want na zijn rollen in ‘Sara’ en ‘Spring’ en talrijke rollen in musicals en theater is hij weer helemaal terug. Niet enkel als acteur, maar ook als zanger.

“Naar aanleiding van het overlijden van papa nam ik zijn favoriete nummer op in een akoestische versie en de reacties waren overweldigend en emotioneel”, volgens Pieter. Daarom kon een vervolg niet uitblijven.

Nederlandstalig

Er werd resoluut voor het Nederlands gekozen en de zoektocht naar een waardige opvolger als tweede nummer werd opgestart. ‘Je neemt me mee’ werd gevonden in Noord-Nederland bij Robert Dorn. Hij schreef al een pak Nederlandse radiohits en werkte eerder al met talenten als ‘Do’ en dichter bij huis ‘Tyana’.

‘Je neemt me mee’ is een catchy zomersingle die je meteen zal herkennen tussen de andere zomerreleases. “Het is bijna dance”, zegt Pieter, ‘”maar wel zo catchy dat je hem meteen kan meezingen”.

De videoclip vertelt het verhaal van een groepje vrienden. Daar slaat een vonkje over en dat is de start van een wilde nacht. Het leuke is dat iedereen dat vonkje een eigen invulling kan geven.

Het nummer op de streamingplatformen.

Beeld: CreativeCreatures
Bron: S8Music

Een gedachte over “VIDEO | Pieter Van Keymeulen brengt ‘Je neemt mee’ uit als zomersingle

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: