Pride Games (vrijdag 9 augustus 2019) voortaan ook op Meir

Na een eerste editie in 2018 zijn er ook dit jaar Pride Games tijdens Antwerp Pride. De Spelen vinden plaats op vrijdag 9 augustus. 

“De Pride Games zijn een belevingsconcept voor iedereen die houdt van een namiddag gek doen onder vrienden. Tijdens de Pride Games nemen teams van vier of vijf personen het tegen elkaar op in vijf kleurrijke battles met als doel zoveel mogelijk punten te scoren en op die manier de regenboogvlag te veroveren”, aldus de organisatie. 

Meir

De Pride Games trekken dit jaar naar de Meir. Vanaf 14 uur zijn er activiteiten en workshops voor iedereen. Deze zijn gratis. “Yoga, workout, games, … Supporteren kan, maar zelf deelnemen is nog leuker. Om 17.30 uur vindt hier ook de openingsceremonie plaats van de Pride Games Vanaf 18 uur trekken we dan in parade naar het Theaterplein om aan de competitie te beginnen..

Pride Games: 18u – 23u 

“De Pride Games vinden plaats op het Theaterplein vlakbij de Meir in Antwerpen. Goede beats en catering worden voorzien door Roof of Love om je krachten op peil te houden.”

Inschrijven kan hier.

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: