Regenboogzebrapaden zijn terug zichtbaar in Antwerpen

Ze waren even weg, maar de regenboogzebrapaden zijn terug in Antwerpen.

In mei werden de regenboogkleuren aan de regenboogzebrapaden overschilderd. “De originele regenboogzebrapaden waren geschilderd met straatverf”, legde Jasmijn Meirsman, woordvoerster van schepen van Openbaar Domein Claude Marinower (Open Vld), toen uit.

“Omdat de kleuren van straatverf op langere termijn niet helder blijven is ervoor gekozen om te gaan voor een vernieuwing met een duurzame verfsoort. De stadsdiensten zijn al begonnen met de eerste fase.”

De zebrapaden aan de Suikerrui zijn alvast herschilderd. Maar nieuwe type verf of niet, ze zien er al wat vuil uit door het verkeer.

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “Regenboogzebrapaden zijn terug zichtbaar in Antwerpen

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: