Nora Monsecour brengt boek ‘De weg naar mezelf’ uit op 21 augustus

“Danseres, transgender én vrouw” is de ondertitel van ‘De weg naar mezelf’ van Nora Monsecour. Ze is de grote inspiratiebron van de film ‘Girl‘. 

“Transgender zijn zou in de samenleving van vandaag geen issue mogen zijn, maar dat is het jammer genoeg nog altijd wél. Ik hoop dat dit boek een debat kan opstarten en jonge meisjes en jongens zoals ik kan tonen dat we mogen dromen, doelen stellen en ambitie hebben.”

Nora wordt geboren als Aaron. Al van kindsaf aan voelt ze dat ze niet in het juiste lichaam geboren is. Maar om de weg naar zichzelf te vinden moet ze heel wat obstakels overwinnen: zowel in de maatschappij als in zichzelf. Dit is haar eerlijke en ontroerende verhaal.

Memoires

“‘De Weg Naar Mezelf’ is een verzameling van herinneringen, emoties, belevenissen en ontdekkingen die ik in mijn leven als vrouw, danseres en transgender heb ervaren.”, zegt Monsecour zelf. “Ik reflecteer op gevoelens en wensen waar elk mens zich in kan herkennen. Ontzettend eerlijk en oprecht, op een manier die ik nooit eerder deelde.”

“Al van kleinsaf schreef ik zowel positieve als negatieve ervaringen en gevoelens neer. Ik wist dat er ooit een dag zou komen waarop ik klaar was om mijn verhaal te delen. Om te helpen, steunen en inspireren. Deze dag is er sneller dan verwacht. 21 augustus 2019.”

Ik hoop dat dit boek bijdraagt tot een dialoog voor nog meer verdraagzaamheid en begrip in deze wereld. Dat het vragen mag beantwoorden en een steun kan zijn voor wie het nodig heeft. Dit boek is geschreven voor iedereen die op zoek is naar zichzelf.”

‘De weg naar mezelf’ is hier te bestellen.

Beeld: Free-Photos, Pixabay

Een gedachte over “Nora Monsecour brengt boek ‘De weg naar mezelf’ uit op 21 augustus

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: