Twee dagen Bon Bini-feesten in Hessenhuis Café tijdens Antwerp Pride

DJ Leroy Sendar (25) organiseert vrijdag en zaterdag in Hessenhuis Café, het tropisch open minded feest Bon Bini. Het feest start beide dagen om 22 uur en gaat door tot 6 uur de volgende ochtend. 

Tijdens de Antwerp Pride-parade rijdt er namens Hessenhuis zelfs een in Bon Bini-stijl getooide truck mee.  

Amsterdam en Antwerpen 

De dj en event-organisator organiseerde dit weekend met succes een Bon Bini-editie tijdens de druk bezochte en goed verlopen Pride Amsterdam. Het feest vond plaats in de populaire club Disco Dolly in het centrum van Amsterdam

“Iedereen die gisteren aanwezig was tijdens de Bon Bini-pride-editie wil ik bedanken. Jullie waren echt super en er hing een geweldige sfeer! Dit motiveert mij om nog meer leuke feestjes neer te zetten. Volgend weekend sta ik met Bon Bini het hele prideweekend in het Hessenhuis. Ik kijk er enorm naar uit””, aldus een Leroy Sendar. 

Line-up en entertainment 

De line-up bestaat uit Leroy Sendar, Edward Meunier en Rudj. Danscrew Gorgons en House Off Wariors zullen voor spetterende dansshows zorgen. En, Jimmy Reads doet een Beyoncé-act op hoge hakken. 

Tropisch open minded 

“Bon Bini is een tropisch open minded feest dat ik nu bijna twee jaar organiseer en dat doe ik op verschillende locaties in Nederland en België. Het feest bestaat uit verschillende deejays, een vaste danscrew en we knallen er tropische decoratie in. Wat ik op elke locatie te horen krijg, is dat het vooral de sfeer is wat het feestje zo leuk maakt. Maar dat is iets wat iedereen zelf moet meemaken”, aldus Sendar.

“Mijn doel is vooral om dit feest op zo veel mogelijk locaties te organiseren, zodat iedereen het kan ervaren en zodat zoveel mogelijk steden er weer een open-minded feest bij krijgen. Want ik merk dat er steeds minder te doen is op dat gebied.”

Antwerpen in de top 3 

“Antwerpen staat mijn inziens samen met Amsterdam en Utrecht in de top 3 qua LHBTI-uitgaansgelegenheden. Ik kom hier dan ook graag”, aldus Leroy Sendar. 

Over Leroy Sendar

De 25-jarige dj Leroy Sendar entertaint al sinds 2015 het uitgaanspubliek in steden als Amsterdam, Rotterdam én Antwerpen. En dat doet hij niet alleen van achter de draaitafels. Met Bon Bini, een relatief jong, tropisch en open-minded dance-event, timmert de ambitieuze twintiger, samen met een leuk team, aan de weg in de Benelux.

Beeld: Leroy Sendar
Bron: Vrije Tijd Amsterdam

%d bloggers liken dit: