Antwerp Pride belooft beterschap voor tokens en toiletten in 2020

Antwerp Pride verontschuldigt zich voor de lange wachtrijen aan de kassa’s voor tokens tijdens het Love United Festival zaterdag.

Na de parade zaterdag en op zondag ware er tal van concerten en festiviteiten op het festivalterrein aan de Gedempte Zuiderdokken. Maar twee sets kassa’s voor tokens bleken onvoldoende voor het vele volk. 

“De opkomst het voorbije weekend heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen, waardoor er inderdaad lange wachtrijen aan de kassa’s waren en we horen jullie terechte kritiek. We willen ons hiervoor verontschuldigen”, aldus Antwerp Pride.

Toiletten

“Nu al zijn we bezig met het zoeken naar oplossingen, zodat we dit ongemak tegen volgend jaar zeker kunnen vermijden. Ook het beleid voor de toiletten zullen we aanpakken. Dat is beloofd. Nooit te oud om te leren.”

De toiletten waren betalend met tokens, waarvoor je moest aanschuiven.

Dit jaar was de opkomst 90.000 à 110.000 op zaterdag. In 2018 en in 2017 werden de getallen 60.000 à 100.000 gecommuniceerd. 

Beeld: Antwerp Pride

Een gedachte over “Antwerp Pride belooft beterschap voor tokens en toiletten in 2020

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: