B Curious 2019 in Gent op zaterdag 21 september

Op zaterdag 21 september 2019 vindt de derde editie van B Curious plaats, hét evenement dat volledig draait rond seksuele fluïditeit en biseksualiteit. Çavaria doet dit naar aanleiding van Bi Visibility Day (B-zichtbaarheidsdag) op 23 september, de dag waarop wereldwijd bi+-activisten aandacht vragen voor biseksualiteit.

In samenwerking met Casa Rosa en Wel Jong Niet Hetero (WJNH) organiseert de Werkgroep Bi van çavaria op zaterdag 21 september de derde editie van hét evenement dat volledig draait rond seksuele fluïditeit en biseksualiteit.

Workshops

“Via een brede waaier aan werkwinkels zorgen we ervoor dat er voor elk wat wils is op B Curious, ongeacht je seksuele oriëntatie of genderidentiteit.”

Je kan in alle vrijheid het gesprek aangaan rond zelfontdekking en -aanvaarding, relatievormgeving,… Activisme, privileges en zichtbaarheid in de brede samenleving en binnen de regenbooggemeenschap komen ook aan bod.

“Ben je nog een NewBi? We voorzien de nodige introductiemomenten, dus neem zeker deel! Ben je lid van een LGBT-vereniging en wil je graag bi+-personen beter kunnen bereiken? Ook dan ben je bij B Curious aan het juiste adres.”

Waarom?

Het idee achter B Curious is voortgevloeid uit de nood aan meer informatie rond biseksualiteit, seksuele fluïditeit en queer als seksuele oriëntatie, en de goesting van de bestaande bi-verenigingen, zoals Ertussenin, Dubbelzinnig en All Bi, en de Werkgroep Bi van çavaria om de grotere bi+ community in Vlaanderen te ontdekken. Je hoeft niet zelf bi+ te zijn; iedereen is van harte welkom.

Praktisch

B Curious vindt plaats in de Zebrastraat 32 in Gent. Er is een ondergrondse parking via Gustaaf Callierlaan 231.

Deelname aan B Curious is gratis. Er is koffie, thee en water, alsook een lekkere broodjeslunch voorzien. Allergieën kan je doorgeven via het inschrijvingsformulier. 

“We voorzien voor elke deelnemer een drankje tijdens de receptie. Andere dranken kan je zelf aankopen indien gewenst.”

Meer informatie over de workshops en inschrijvingsformulier.

Beeld: çavaria

%d bloggers liken dit: