Trainbow Belgium ontvangt Europese LGBT-collega’s voor tweedaagse conferentie

Trainbow Belgium ontvangt in september collega’s van andere LGBT-spoorpersoneelsnetwerken in de tweedaagse conferentie Trainbow Europe 2019

Op 6 en 7 september komen LGBT-spoormensen uit Europa naar Brussel en Antwerpen om ideeën en ervaringen uit te wisselen, iets te leren en te netwerken. Er worden mensen van SBB-CFF-FFS (Zwitserland), Archway (Verenigd Koninkrijk), Railbow Netzwerk (Duitsland), ÖBB (Oostenrijk), Trainbow NS en Trainbow ProRail (Nederland) verwacht. 

LGBT-personeelsnetwerken geven zichtbaarheid aan holebi’s en transgenders binnen hun organisatie. Personeelsbeleid is historisch gezien vaak gericht op de realiteit van (hetero)gezinnen met kinderen, wat voor LGBT’s vaak geen realiteit is. Ook helpen ze met praktische zaken als het veranderen van gegevens bij collega’s in transitie. 

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “Trainbow Belgium ontvangt Europese LGBT-collega’s voor tweedaagse conferentie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: