Jaouad Alloul releaset EP ‘#Messias’ op 2 november in Arenberg, Antwerpen

Zanger en performer Jaouad Alloul releaset op 2 november zijn EP ‘#Messias’ met een optreden in de Arenberg in Antwerpen.

Dertiger Jaouad Alloul is een theatermaker en zanger die in zijn werk thema’s als gender en identiteit vanuit zijn eigen levenservaring bij het publiek brengt. 

Voor ‘#Messias’ werkte Jaouad samen met multi-instrumentalist, producer en componist Aiko Devriendt (Boogie Belgique).

Samen zochten ze naar de juiste combinatie van muzikanten om hen op het podium te vervoegen om er Jaouads verhaal in een frisse, oprechte en dansbare vibe te verklanken. ‘#Messias’ is uitgegroeid tot een jazzy-funky concert met poëtische invloeden.

Na negen jaar raapt hij al zijn moed bijeen en keert hij terug naar zijn ouderlijk huis. Hoe is zijn relatie met zijn schepper na al die jaren? Wat betekenen zijn roots intussen voor hem en hoe kijkt hij hierop terug? Op zijn drugsgebruik, zijn travestie-verleden, zijn mislukte huwelijk en zijn ontrouw. Welke fouten heeft hij gemaakt? Niet in de ogen van Allah, maar in zijn eigen ogen. Kan hij zichzelf nog recht in de ogen kijken? Wie is zijn Messias?

Info en tickets.

Beeld: Arenberg

%d bloggers liken dit: