Darklands 2020 introduceert samen met Fetish Café gemengde party’s

Hoewel vrouwen nooit zijn uitgesloten van Darklands en Leather & Fetish Pride Belgium, konden vrouwen ’s avonds nergens terecht omwille van de seksuele aard van de party’s. In 2020 is dat anders.

“We hebben nu een partner gevonden in het Fetish Café om gemengde party’s aan te bieden waardoor er nu ook voor dames of gemengde gezelschappen een avondprogramma is”, vertelt Darklands-organisator Jeroen Van Lievenoogen

“Het is iets wat we al langer willen aanbieden maar tot voor kort vonden we geen bereidwillige partner. Die hebben we nu dus wel met het Fetish Café. We beginnen kleinschalig, maar misschien kan dit ooit wel uitgroeien tot een volwaardige main party. We zien wat de toekomst brengt.”

Vorige editie, 2019, was er al een Women’s Social. Dat zal ook in 2020 het geval zijn, met als gastvrouw Miss Leather Amsterdam Suus. De Trans Social & Women’s Social vinden plaats in Darklands op zaterdag 7 maart in Paddy’s Bar om 16.30 uur.

Bal Bizar wordt gehouden op vrijdag 6 maart vanaf 22 uur. Op zaterdag 7 maart is er Fantastic Fetish. Beide feestjes vinden plaats in Fetish Café aan de Kleine Pieter Potstraat 8 in Antwerpen.

Beeld: Darklands

%d bloggers liken dit: