MNM-sidekick Wanne Synnave doet coming-out

MNM-sidekick Wanne Synnave (22) uit Duffel heeft zijn coming-out gedaan. Eerst op Instagram, dan bij Danira Boukhriss Terkessidis in ‘Vandaag‘ op Eén

“Ik kreeg in m’n stories de vraag wat mijn geaardheid is. Omdat ik die vraag al veel heb gekregen, even een openbaar antwoord. Maakt dat iets uit?”, zegt Synnave op Instagram.

“Mag ik niet gewoon doen wat ik graag doe en waar ik (hopelijk) goed in ben, radio maken? Ik wil dat dát bepaalt wie ik ben, en niet op wie ik verliefd word. Bcs maakt het iets uit of ik op jongens of meisjes val, of allebei? I don’t need a label.”

Maar in ‘Vandaag’ besprak met Karolien Debecker erbij hij welzijnsissues van holebi’s en transgenders. Daar had hij het over zijn coming-out en vertelde hij dat ook op jongens valt. Hij had het ook over daten met jongens. 

Hij wil vooral als radiomaker bekend zijn. Hij hoopt dat coming-out ooit niet meer nodig zal zijn. “Dat is dan even om zeep’, repliceerde Debecker. 

Als hij een rolmodel moet zijn? “Dan hoop ik dat mensen mij zien als gewone gast die toevallig op jongens en meisjes valt.”

Beeld: Positive_Images, Pixabay

%d bloggers liken dit: