L-week 2019 in Antwerpen van 15 tot 24 november

Het Roze Huis – çavaria Antwerpen organiseert in november de tiendaagse L-week in Antwerpen, met tal van activiteiten voor lesbische en biseksuele vrouwen. Het event omvat uiteenlopende activiteiten waaronder; workshops, lezingen, sportactiviteiten, eten, filmvertoningen, enz. 

Markeer 15 tot 24 november in je agenda.

De L-week streeft met haar verscheidenheid aan activiteiten naar
verbondenheid tussen gelijkgezinden. 

“Dit kan je terugvinden in ons uitgebreid aanbod aan activiteiten. We starten deze editie met een spannende opener, om dan tien dagen lang allerhande uiteenlopende activiteiten aan te bieden met als hoogtepunt een Message Party!”, aldus de organisatrices. 

Het programma vind je hier

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: