Pinx LGBT-filmfestival van 29 januari tot 2 februari 2020 zoekt input voor vernieuwing

Sphinx Cinema in Gent wil Pinx voor 2020 vernieuwen en zoekt daarom input van jongeren tussen de 16 en 24 jaar. Sphinx start een focusgroep.

De data voor het filmfestival staan wel vast: van woensdag 29 januari tot zondag 2 februari 2020.

“We zouden het fantastisch vinden als ons filmfestival voldoet aan al jouw wensen, dus nodigen we je uit om deel te nemen aan onze focusgroep, waar we graag eens met jou van gedachten wisselen over jouw ideale LGBTQ+-filmfestival”, klinkt het bij Sphinx.

Tussen 30 september en 6 oktober organiseert Sphinx daarom focusgroepsessies. Inschrijven kan tot 22 september. “Voor deze focusgroepen zijn we specifiek op zoek naar personen tussen de 16 en 24 die zichzelf beschouwen als lid van de LGBTQ+-gemeenschap. We zullen dus vooral mensen selecteren die aan deze voorwaarden voldoen.”

Beeld: Sphinx

2 gedachten over “Pinx LGBT-filmfestival van 29 januari tot 2 februari 2020 zoekt input voor vernieuwing

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: