Ype Driessen schrijft allereerste autobiografische fotoroman ooit: ‘Het nadeel van de twijfel’

Ype Driessen van Fotostrips.nl maakt sinds 2007 fotostrips. Het begon met ‘Ype+Willem‘ over hemzelf en zijn toenmalige lief Willem Stam. Twaalf jaar later werkt hij aan een autobiografisch fotoalbum. Je kan hem via crowdfunding daarbij helpen. 

“Ik blijf dat met veel plezier doen, maar daarnaast wil ik ook graag de diepte in én wil ik de grenzen van het medium fotostrip verder verkennen”, zegt Driessen. “Dat doe ik met mijn fotoroman ‘Het nadeel van de twijfel‘.

“Het wordt – voorzover ik kan nagaan – de eerste autobiografische fotoroman ooit. Het boek gaat zo’n 200 pagina’s beslaan en gaat over zelfvertrouwen, ambitie, angsten, dromen en natuurlijk de liefde.”

Meer over de crowdfunding.

Beeld: Free-Photos, Pixabay

Een gedachte over “Ype Driessen schrijft allereerste autobiografische fotoroman ooit: ‘Het nadeel van de twijfel’

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: