Man uit Eindhoven zwaar mishandeld na online daten

Een 35-jarige man uit Eindhoven in Nederland werd vrijdagavond 27 september rond 21.30 uur zwaar mishandeld tijdens een afspraak via een datingapp. In het park nabij de Laagveen in Dongen in Noord-Brabant werd hij door twee mannen opgewacht en flink toegetakeld. De politie zoekt getuigen en onderzoekt of dit een homo-gerelateerd misdrijf is.

Het slachtoffer had via een datingapp contact met een andere man. Op die vrijdagavond stuurde zijn date een locatie door waar zij vervolgens afspraken. 

Bij het afgesproken park in Dongen zag de 35-jarige man niet diegene met wie hij had afgesproken. Ineens werd de man toch aangesproken door een langslopende man. Toen hij duidelijk maakte dat hij met iemand een afspraak had, kwam er ineens een tweede man bij. 

Meteen werd hij door deze tweede man meerdere malen flink geslagen met een stok. Hiernaast werd hij beroofd van meerdere spullen, waaronder zijn autosleutels en telefoon. Nadat zij de man flink hadden mishandeld, gingen ze er even later vandoor.

Het slachtoffer zocht snel hulp bij een van de omwonenden. Hier werd de politie gebeld. Hij kreeg verzorging en nam de politie noteerde zijn aangifte. Mogelijk is het motief homo-gerelateerd. Dit heeft de politie in onderzoek. De spullen van het slachtoffer, met uitzondering van de telefoon, werden later teruggevonden in het park.

Signalement daders

Het gaat om twee mannen van rond de 20 jaar oud. De ene was rond de 1,85 meter lang, de ander iets kleiner. Een van hen droeg een blauwe trui met kap, de man met de stok droeg een zwarte jas met kap. Mogelijk zat de kap aan een trui onder de jas.

Bent u getuige?

De politie onderzoekt deze mishandeling en roept getuigen op zich via + 31 900 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (+31 800 7000) of via het Politie WhatsApp-nummer +31 6 1220 7006. Het is ook mogelijk uw melding te doen via het netwerk Roze in Blauw.

Beeld: Wikipedia
Bron: Politie.nl

%d bloggers liken dit: