Lola McQueen debuteert vrijdag in ‘Belgium’s Got Talent’

Dragqueen Lola McQueen debuteert op vrijdag 4 oktober in ‘Belgium’s Got Talent‘ op VTM.

Lex Decrans schreef zich vier maanden geleden in voor de talentenjacht, vertelt hij op Facebook. “Ik wou graag in de Stadsschouwburg in Antwerpen optreden, een mooie theaterzaal waar de grootste ‘RuPaul’s Drag Race‘-sterren hadden opgetreden en waar ik naar Natalia en andere sterren ging kijken.”

Tegen de verwachting werd Lola McQueen geselecteerd voor de op televisie getoonde audities. “Ik ben best wel nerveus! Ik heb al een paar slechte nachten achter de rug en wat nachtmerries, Ik wil niemand teleurstellen en een goede indruk nalaten… normale gevoelens die elke artiest heeft, want uiteindelijk willen we dat het publiek geniet.”

“Maar ik geniet ook enorm van alle steun en liefde die ik krijg op dit moment. Dit is mij heel veel waard!”

Wil je Lola steunen? Registreer je via www.vtm.be en help met de Golden Buzzer. 

Vrijdag op VTM om 20.40 uur. 

Beeld: MohamedHassan, Pixabay

Een gedachte over “Lola McQueen debuteert vrijdag in ‘Belgium’s Got Talent’

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: