Benefiet HIV Ontrafelen in ICC Gent op zaterdag 7 december

De zevende editie van benefietavond HIV Ontrafelen vindt plaats op zaterdag 7 december in ICC Gent.

“Om hiv de wereld uit te krijgen is wetenschappelijk onderzoek nog steeds essentieel en broodnodig. Daarom vindt op 7 december opnieuw hét fundraising evenement van het jaar plaats ten voordele van het fonds HIV Ontrafelen. In het ICC te Gent kan u zich verwachten aan een gezellige avond vol culinaire ontdekkingen bereid door sterrenchefs(!), oorstrelende muziek en een prachtige modeshow. Dit alles gehost door niemand minder dan Luk Alloo.”

De benefietavond biedt een mix aan van gastronomie, mode en muziek. Tickets zijn hier te koop.

HIV Ontrafelen is een crowdfundingcampagne die wordt opgestart door de vakgroep inwendige ziekten Universiteit Gent onder leiding van prof. dr. Linos Vandekerkchove. Dit om de nodige fondsen te verzamelen om het hiv-mysterie verder te ontrafelen.

Beeld: HIV Ontrafelen

%d bloggers liken dit: