La Diva D-Club: nieuwe party voor lesbische* en bi* vrouwen in Antwerpen

D-Club organiseert een drietal keer per jaar in La Gare 27 in Antwerpen een avond voor homo- en biseksuele mannen. LaDivaD organiseert nu een party voor vrouwen: La Diva D-Club. Eerste editie op vrijdag 20 december.

“La Gare 27 is een gerenoveerd pand in een historisch kader waar je geweldige sferen kan creëren en beleven. Precies wat je van een club verwacht tijdens een avondje uit”, zeggen de dames van LaDivaD. “Daar er nog steeds nood is aan party events voor gay vrouwen in Antwerpen, leek het D-Club een leuk idee om ook iets voor hen te doen.”

D-club contacteerde LaDivaD, een duo dat zich bezighoudt met het organiseren van events voor gay vrouwen. Uit hun fijne samenwerking werd La Diva D-Club geboren. 

La Diva D-Club staat voor clubbing for gay women and friends. Een eerste editie, met als thema Kerst, vindt plaats op vrijdag 20 december vanaf 22.00 u. “De deejays worden in de loop van de komende weken bekend gemaakt, maar het wort ongetwijfeld een topeditie!”

Ticketverkoop start binnenkort. Hou de Facebookpagina in de gaten. 

Beeld: LaDivaD

2 gedachten over “La Diva D-Club: nieuwe party voor lesbische* en bi* vrouwen in Antwerpen

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: