Gender-SPOT stelt ‘ontpoppingstraject’ voor op zaterdag 2 november in Oostende

De multidisciplinaire groepspraktijk De Mens in Laarne ontwikkelde een traject waarbij gender centraal staat. Op zaterdag 2 november wordt dit ‘ontpoppingstraject’ voorgesteld in Hotel Royal Astrid in Oostende. Het project kreeg de naam Gender-SPOT

Ellen Bisschop coördineert het traject als psycholoog na enkele jaren praktijkervaring met transgenders. 

“De nood aan een kwalitatief zorgtraject binnen de geestelijke gezondheidszorg bleek de laatste jaren meer en meer op de voorgrond te staan. Identiteit, seksualitiet, relaties, scholen, belangrijke anderen, ouders, enz… komen aan bod. We maken gebruik van gesprekstherapie, relatietherapie, dans- en bewegingstherapie, beautycoaching, psycho-drama en groepsbijeenkomsten.”

Informatie en inschrijven

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: