Modeshow ten voordele van Regenbooghuis Limburg op 11 november

Naomi Cremers en Mrs Universe Belgium houden op maandag 11 november een modeshow ten voordele van Regenbooghuis Limburg.

Initiatiefneemster Naomi Cremers werd in 2018 als eerste transvrouw in België gekroond tot eerste eredame in de Mrs Glamour-verkiezing, wilde daarom graag iets terugdoen voor Regenbooghuis Limburg én de regenbooggemeenschap in de kijker zetten en vond hiervoor in de organisatie van Mrs Universe Belgium een trouwe bondgenoot.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de voorbereidingen. De kandidaten van Mrs Universe Belgium hebben Regenbooghuis Limburg bezocht, vele sponsors zijn gezocht én gevonden en kleding is op maat gemaakt. 

Naast Naomi zelf en de kandidaten van de Mrs Universe verkiezing, zullen ook enkele bezoekers en vrijwilligers van Regenbooghuis Limburg meelopen op de catwalk. Voor velen van hen een eerste ervaring en soms zelf een grote stap die genomen wordt.

Kledingontwerpster Katrien Carsauw maakte speciaal voor deze gelegenheid een regenboogjurk, die voorgesteld wordt op de modeshow en tevens geveild wordt op deze dag.

De modeshow vindt plaats op maandag 11 november om 15.00 uur in het Syntra-gebouw in Hasselt aan Gouverneur Verwilghensingel 40

Deuren gaan open om 14.00 uur. Kaarten à 10 euro zijn te koop aan de inkom op de dag zelf. De opbrengst gaat integraal naar de werking van Regenbooghuis Limburg.

Beeld: Pixabay

%d bloggers liken dit: