Wel Jong Niet Hetero heeft nieuw mission statement

Wel Jong Niet Hetero (WJNH) heeft een nieuw mission statement geformuleerd. 

“Wel Jong Niet Hetero blijft bouwen aan en gelijkwaardige samenleving vanuit de kracht van de jongeren zodat zij zichzelf kunnen zijn in hun lichaam, seksualiteit en genderbeleving.” Dat is de nieuwe missie van de LGBTQI-jongerenkoepel.

De vorige versie klonk formeler: “Wel Jong Niet Hetero is als samenwerkingsverband dé deskundige partner op het terrein van seksuele en genderdiversiteit bij jongeren tot en met 30 jaar, met als doel dat iedere jongere in Vlaanderen en Brussel de eigen genderidentiteit, genderexpressie en seksuele oriëntatie in alle vrijheid kan beleven.”

Beeld: Wel Jong Niet Hetero

Een gedachte over “Wel Jong Niet Hetero heeft nieuw mission statement

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: