Antwerp Queer Arts Festival 2020 van 1 tot 9 augustus

Het Antwerp Queer Arts Festival 2020 (AQAF) vindt plaats van zaterdag 1 tot en met zondag 9 augustus. Dat ondanks een financiële dreun van 10.000 euro nu het departement Cultuur van Stad Antwerpen de subsidies voor het festival schrapt.

AQAF zal weliswaar een projectsubsidie aanvragen. 

AQAF zoekt ook deelnemende kunstenaars. “AQAF is klaar om opnieuw een podium te bieden aan lokaal en internationaal queer talent. Film, lezing, dans, performance…alles is mogelijk! Alle informatie is te vinden op onze website www.queerarts.be. Wij smeden dat samen tot een krachtig programma om duimen en vingers (minstens) bij af te likken.”

Beeld: Antwerp Queer Arts Festival

2 gedachten over “Antwerp Queer Arts Festival 2020 van 1 tot 9 augustus

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: