Gay cruisingbar The Kinky’s in Antwerpen “door omstandigheden voor onbepaalde reden” gesloten

Gay cruisingbar The Kinky’s in de Lange Beeldekensstraat in Antwerpen is “door omstandigheden voor onbepaalde reden” gesloten. Dat was in de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 december al zo. Maandag is dé drukke avond in The Kinky’s.

The Kinky’s is een instituut in de Antwerpse gayscene. “The Kinky’s is een privé gay cruising club in Antwerpen, waar iedereen zich kan amuseren. Je moet niet kinky zijn om in The Kinky’s te mogen komen, maar als je kinky bent moet je zeker eens komen”, klinkt het in de beschrijving op Facebook.

“Je kan je fantasieën beleven in onze bar of cruising ruimte. Je moet jezelf ook niet speciaal voorbereiden, de dresscode is namelijk simpel: naakt, ondergoed, boxershorts of jockstrap! Ben je meer into leer of rubber, breng dan je chaps, harnas of rubber outfit mee.”

Waarom gesloten?

Waarom de zaak gesloten is, is onduidelijk. De Franstalige tekst is pessimistisch: “Le club Kinkys fermé pour des raisons indépendantes de notre volonté“, dus “buiten onze wil om”.

Beeld: Timothy Junes

2 gedachten over “Gay cruisingbar The Kinky’s in Antwerpen “door omstandigheden voor onbepaalde reden” gesloten

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: