After-T met stemtraining in Casa Rosa Gent op zaterdag 7 december

Op zaterdag 7 december houdt Casa Rosa in Gent een After-T. Dat is en ontmoeting na T-Day. Er is zaterdag ook stemtraining voorzien door Katrien Eerderkens

T-Day 2019, de ontmoetingsdag voor transgender personen en hun omgeving, was een succes! Gelukkig komt er een vervolg…  Ook dit jaar slaan de regenbooghuizen, de lokale transgender verenigingen en çavaria de handen in elkaar om een After-T te organiseren in iedere Vlaamse provincie. 

Een After-T? Een ontmoetingsmoment, een drankje, een gezellige en leuke babbel, steun, samenkomen, herinneringen aan T-Day ophalen, interessante gesprekken verderzetten, … 

Dit jaar is het een speciale editie want logopediste Katrien Eerdekens komt een workshop geven (dit is totaal vrijblijvend). Eerst gaat ze mee op ontdekkingstocht: wat maakt dat je stem zo klinkt? En wat zorgt ervoor dat je je er niet of wel goed bij voelt? Hier wordt ook een link gelegd met genderidentiteit en -expressie. 

In Oost-Vlaanderen gaat dit moment door op 7/12 in Casa Rosa. De deuren gaan open om 14u en de workshop begint om 14u30. We maken er een gezellige namiddag van. 

Beeld: Wikipedia

Een gedachte over “After-T met stemtraining in Casa Rosa Gent op zaterdag 7 december

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: