Çavaria bezorgd om verdere besparingen in sociaal-cultureel werk

Çavaria is bezorgd om de verdere besparingen in het sociaal-cultureel werk. De koepel van LGBT-organisaties in Vlaanderen deelt een bericht van De Federatie van sociaal-cultureel werk en amateurkunsten. 

“Vanaf volgend jaar schrapt de Vlaamse regering ook 6% op (bijna) alle subsidies. Dat is een heftige besparing. Het is de zoveelste wagon van de besparingstrein sinds de Vlaamse regeringen zijn beginnen ‘snoeien om te groeien’. Dat snoeien leidde intussen tot een verlies van tot wel de helft van de middelen.”

In tien jaar tijd kreeg de sector 45% minder steun, becijferde De Federatie.

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “Çavaria bezorgd om verdere besparingen in sociaal-cultureel werk

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: