Kersteditie van discoparty Funky Antwerp op zaterdag 21 december

Funky, ooit gekend als Studio 54, houdt op zaterdag in Cargo Club (Red & Blue) een kersteditie van het discofeest.

Voor deze speciale kersteditie van Funky halen we alles nog eens uit de kast. Dj Da Pierre gaat de leukste disco hits bovenhalen, een vleugje Funky erover gieten en combineren met de leukste ambiance hits en de meligste kerstliederen.

We hebben drie dragqueens uitgenodigd met de nodige naam & faam. Lola McQueen van ‘Belgium’s Got Talent’ en de huidige Europe Best Drag Queen, Danity Grace en Baby V die beide al Miss Travestie België geworden zijn en over heel België geroemd zijn voor hun acts! Deze dames staan garant voor een avondje plezier.

We gaan er alles aan doen om de nostalgische tijd van vroeger te laten herbeleven! 

Funky The Christmas Edition
Zaterdag 21 december
Cargo Club, Antwerpen
Info en tickets.

Beeld: PublicDomainPictures, Pixabay

%d bloggers liken dit: