Het Roze Huis verkoopt postkaarten voor Antwerp Queer Arts Festival

Het Roze Huis – çavaria Antwerpen verkoopt postkaarten om de werking van het Antwerp Queer Arts Festival te ondersteunen. 

“Een belangrijke pijler van de culturele werking van Het Roze Huis is het Antwerp Queer Arts Festival. AQAF is meer dan een kunstenfestival. Het biedt een podium aan jonge en nieuwe kunstenaars, activisten en academici om gender en seksuele diversiteit te belichten vanuit verschillende invalshoeken. Het is een platform waar publiek en artiesten elkaar kunnen ontmoeten en waar diversiteit getoond, besproken en gevierd wordt. Antwerp Queer Arts Festival draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Het stopzetten van de structurele steun door de stad Antwerpen maakt dat we jouw steun meer dan ooit nodig hebben.”

Voor 10 euro koop je 3 mooie postkaarten en zorg jij dat de editie 2020 opgestart kan worden! Schrijf 10 euro over op BE95 0013 5550 3258 met vermelding POSTKAART.

Geen geld, wel tijd? Contacteer ons via info@hetrozehuis.be en we zoeken samen naar een manier om jouw engagement vorm te geven. De postkaarten kunnen afgehaald worden op 4/1 tijdens ons Nieuwjaarsfeest in De Roma of vanaf 6/1 in Café Den Draak of tijdens de kantooruren in HRH.

Beeld: Antwerp Queer Arts Festival

%d bloggers liken dit: