Neal Leemput danst met zijn moeder in ‘Dances with my mother’ op 3 februari 2020

Theatermaker Neal Leemput werkt aan een nieuwe productie: ‘Dances with my mother‘. Over de moeilijke relatie van een homoseksuele zoon met zijn moeder met wie hij geen hartelijke relatie heeft. 

“Beste mama. Of: liefste mama. Ik weet het niet. We dragen zelden het hart op de tong. We kwamen elkaar recent pas (opnieuw) tegen. Tot voor kort liepen onze wegen anders, steeds verder van elkaar weg.”

Dit schreef Neal onlangs in een brief aan zijn moeder. Nu maakt hij een voorstelling van, met en voor haar. Over wat het betekent om zoon of moeder te zijn in de kantlijn van, en ondanks, je eigen leven. Over de homoseksuele zoon van een alleenstaande moeder. En over de alleenstaande moeder van een homoseksuele zoon (verder was alles rustig in het dorp).

Neal Leemput is theatermaker en acteur. Zijn mama niet. Ze wilde enkel meedoen op voorwaarde dat ze een mooie jurk kreeg. Dat wordt dus geregeld.

Tijdens deze Salon Sessie tonen ​ze de eerste bevindingen van een kort repetitieproces. Misschien wordt er gedanst, misschien loopt alles mis. Maar dan zal het op z’n minst in prachtige jurken zijn.

Op maandag 3 februari 2020 in De Studio in Antwerpen. Gratis.

Praktische informatie.

Beeld: Timothy Junes

2 gedachten over “Neal Leemput danst met zijn moeder in ‘Dances with my mother’ op 3 februari 2020

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: