Tentoonstelling ‘Dansen op de regenboog’ van Son Eli Snelders toont personen die niet beantwoorden aan de traditionele maatschappelijke normen

Op vrijdag 10 januari opent kunstschilder Son Eli Snelders in Kasteel Rivierenhof in Deurne in Antwerpen een nieuwe tentoonstelling. ‘Dansen op de regenboog‘ heeft bovendien een vruchtbaar doel. Van de verkochte doeken gaat de helft van de opbrengst naar de werking van çavaria.

In deze nieuwe tentoonstelling heeft Son Eli Snelders in kleurrijke doeken en teksten personen afgebeeld die niet beantwoorden aan de traditionele maatschappelijke normen. 

Ze verlangen te leven in een begripvolle wereld waarin ze aanvaard worden zoals ze zijn. Ze lijden onder psychisch en lichamelijk geweld. Soms zo erg dat sommigen ervoor kiezen uit het leven te stappen. Son wil echter ook de ondoorgrondelijke schoonheid van de liefde vertalen in zijn werk want die is ook aanwezig.

De prijzen van de schilderijen zijn voor deze gelegenheid afgestemd voor iedere beurs. “De inkomsten zijn zeer welkom. De nood aan informatie is groot en er is nog veel werk te doen”, aldus çavaria.

Praktische informatie.

De tentoonstelling is verder nog te bezichtigen op zaterdag 11, zondag 12 en van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari van 13 uur tot 16.30 uur.

Beeld header: Soorelis, Pixabay
Beeld uitnodiging: çavaria

%d bloggers liken dit: