‘Queer we are’ op maandag 20 januari in De Studio in Antwerpen

Via intieme portretten brengt fotograaf Louis Kerckhof de queer gemeenschap in beeld. Tijdens deze Salon Sessie laat De Studio hem aan het woord. Over wat het vandaag betekent ‘queer’ te zijn. Over hoe zijn fotoreeks wil informeren, inspireren en representeren. Over identiteit, seksualiteit en schoonheid.

“Queer is niet enkel een strijd tegen de mainstream, heteronormatieve maatschappij, het is ook een parapluterm die door iedereen kan gebruikt worden binnen het LGBTI+ spectrum”, zegt Kerckhof. 

“Het is een plaats waar er geen grenzen zijn, enkel vrijheid: vrijheid om te zijn wie je bent, om je te kleden hoe je wil, om te uiten hoe je je voelt en om lief te hebben wie je wil, zonder daarvoor in een hokje te moeten worden gestoken.”

Kerckhof fotografeerde onlangs nog roeier Simon Haerinck en zijn ploeggenoten voor #Samesportdifferentsexuality.

Queer we are
Maandag 20 januari, 20 uur
De Studio
Antwerpen
gratis

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: