Genderspectrum Antwerpen start met (No) Gender Reveal Party op woensdag 5 februari

Genderspectrum Antwerpen is een nieuwe vereniging die een safe(r) space wil bieden voor personen die zich identificeren als non-binair, genderfluïde, genderqueer of personen die hun gender aan het bevragen zijn. De organisatie houdt een openingsreceptie op woensdag 5 februari in Het Roze Huis

Onder de noemer (No) Gender Reveal Party voorziet Genderspectrum Antwerpen een gratis drankje en een stukje cake aan. “Blijf daarna gerust hangen in ons praatcafé met drankjes aan schappelijke prijzen.”

Er is een omkleedruimte voorzien en er zullen pronounstickers (stickers waarop je je voornaamwoorden communiceert) aanwezig zijn.

“Elk voorval dat die safe(r) space in gedrang brengt, zal niet getolereerd worden.”

Praktische informatie.

Beeld: Wikipedia

2 gedachten over “Genderspectrum Antwerpen start met (No) Gender Reveal Party op woensdag 5 februari

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: