Tips bij een eerste (seks)date

Sensoa geeft enkele tips bij een eerste (seksuele) ontmoeting. “De spanning van een eerste ontmoeting moet leuk zijn. Ga voorbereid op pad.”

Zo is er de ontmoetingsplek. Neutraal, openbaar terrein is een veilige keuze. “Loopt de ontmoeting niet op de manier waarop jij wil, dan kan je weggaan. Je date kan je niet dwingen te blijven, er zijn immers anderen bij. Je voorkomt dat iemand je lastigvalt doordat hij je adres kent. Je kan een vriend meenemen die op een afstandje in de gaten houdt of alles goed gaat”, aldus Sensoa.

Verder is het goed een vriend of vrienden te vertellen dat je een date hebt. Dan is er iemand op de hoogte dat je niet alleen bent. “Spreek een tijdstip af waarop je met elkaar belt. Als je niet belt, weet hij of zijn dat er iets niet pluis is.Neem je smartphone mee en zorg dat hij opgeladen is. Zo ben je bereikbaar en kan je altijd iemand opbellen.”

Verder raadt Sensoa aan je gevoel te volgen en je tijd te nemen. Wees ook niet bang je grenzen te nemen. En komt het tot actie, voorzie condooms en glijmiddel.

Meer.

Beeld: Timothy Junes
Bron: Mannenseks

%d bloggers liken dit: