Songfestival.be organiseert themaquiz op 1 mei

Op vrijdag 1 mei 2020 organiseert Songfestival.be voor de tweede keer een eigen Songfestivalquiz. De inschrijvingen zijn geopend. De organisatie ropt op snel in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt en vol is vol.

Kort voor het repetitiegeweld in Rotterdam losbarst, wil de redactie van Songfestival.be opnieuw de tijd nemen om kennis te maken met enkele van onze trouwe volgers op de site en sociale media. 

“We besluiten er weer een gezellige quiznamiddag van te maken, ditmaal in Merksem (Antwerpen). We willen zowel de diehard fans als de modale songfestivalkijker plezieren, en de vragen zullen daarom niet té moeilijk zijn. De winnaars gaan naar huis met mooie songfestivalprijzen.”

“Bovendien combineren we de quiz met een live finale van De Stem van Songfestival.be, onze jaarlijkse zoektocht naar hét lied voor het komende Songfestival. En moest het zien van vrijdag je afschrikken: 1 mei is een wettelijke feestdag waarop de meeste mensen vrij hebben.”

Praktische informatie en inschrijvingen.

Beeld: Stux, Pixabay.jpg
Beeld: Songfestival

Een gedachte over “Songfestival.be organiseert themaquiz op 1 mei

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: