Salongesprek met Cubaanse LGBT-activiste Teresa Fernández González op 12 maart in Gent

Casa Rosa organiseert een salongesprek met LGBTI+-activiste Teresa Fernández González uit Cuba. Afspraak op donderdag 12 maart.

“Teresa Fernández González is auteur en activist bij een LGBTI+-vereniging in Cuba. Ze vertelt over haar eigen geschiedenis en over de positie van seksuele minderheden in het Cuba van gisteren en vandaag”, aldus Casa Rosa.

González werkt met het Cubaanse overheidsinstituut Cenesex aan de ondersteuning van belangen- en actiegroepen voor de bestrijding van vooroordelen tegenover de LGBTI+-gemeenschap. Aan de hand van de methodiek participación solidaira werkt Cenesex bovendien aan de emancipatie van de gemeenschap.

Praktische informatie

Beeld: Wikipedia

Een gedachte over “Salongesprek met Cubaanse LGBT-activiste Teresa Fernández González op 12 maart in Gent

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: