‘Bloed, Zweet en Tranen’ van VREAK van 17 tot 26 april in Antwerpen

Met ‘Bloed, zweet en tranen‘ brengt Theater VREAK een komische productie vanaf 17 april in Theater Het Klokhuis in Antwerpen. Ook voor liefhebbers van lycra.

Oud-wielrenner Marcel De Sutter stoomt zijn zoon Frank klaar voor het in aantocht zijnde wielerkampioenschap van België voor beloften. Een titel die hemzelf, naar eigen zeggen, dertig jaar geleden werd ontnomen. Een titel die hem deze keer – daar is hij rotsvast van overtuigd – dankzij Frank niet meer zal ontsnappen. Alle middelen hiervoor zijn goed, en Frank wordt dan ook dag in dag uit door zijn vader op een haast stoïcijnse manier klaargestoomd. Sociale contacten, en dan vooral met meisjes, moeten hierbij zoveel mogelijk vermeden worden, want “koers is iets voor mannen, voor echte mannen, en daar is geen flauwe vrouwentruut bij nodig!”, aldus Marcel. Als Frank dan uiteindelijk toch, vlak voor het grote kampioenschap, met zijn grote liefde voor de dag komt, slaan ten huize De Sutter alle stoppen door…

‘Bloed, zweet en tranen’
Van: Jack Staal.
Regie: Kenny De Mulder
Met: Wietse Belloy, Henri Langeraert, Marc Vlyminck, Lieve Gebruers, Koen Strackx, An Morbée.

Info en tickets

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “‘Bloed, Zweet en Tranen’ van VREAK van 17 tot 26 april in Antwerpen

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: