GEZOCHT | Holebikoppels die willen getuigen over adoptieprocedure

Paulien Van Kerckhoven en Ann-Celine Hoens zijn twee studenten van het schakelprogramma tot de master in Gender en Diversiteit aan de Universiteit Gent. Zij onderzoeken het thema ‘holebikoppels en adoptieprocedure’.

“Voor een onderzoekstaak zijn wij op zoek naar een aantal respondenten die bereid zijn één interview van ongeveer 60 minuten af te leggen. Het interview zal gaan over persoonlijke ervaringen en is strikt vertrouwelijk. Concreet zoeken wij homoseksuele koppels (m/v/x) die momenteel in een adoptieproces zitten of een adoptie hebben volbracht. Daarnaast zoeken wij ook homoseksuele vaders die reeds geadopteerd hebben.”

Vragen? 

Beeld: Public Domain Archive, Pixabay
Oproep: Paulien Van Kerckhoven en Ann-Celine Hoens

%d bloggers liken dit: